Reviews


4 stars after 594 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer was de poke bowl minder lekker. Geen dressing over de quinoa waardoor het erg droog was/smaakte 6/16/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We love the menu update! Specially the thin fries 6/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, lekker en warm 6/8/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna twee uur gewacht! Het was niet heel warm. Verder wel lekker. Onhandig dat elk restaurant zijn eigen site heeft, ik wil combineren. Jullie doen toch vrijwel alles vanuit zelfde pand. 6/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde lang en ook niet alles super warm. 6/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De app is niet stabiel, soms ben ik onbekend, soms ben ik aankopen in mandje weer kwijt, niet alleen bij deze bestelling. Aandachtspunt denk ik zo !! 5/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgkosten op IJburg zelf voor bestelling boven 40 euro vind ik overdreven duur. Kwaliteit van het eten is niet consistent (nog even nav mijn vorige bestelling....in een kip burrito met pulled chicken hoort geen kipgehakt met champignons (!) van Koh te zitten). 5/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburger was erg droog en flauw van smaak. We hadden zoete aardappel patat besteld en kregen gewone patat. Daarnaast zat er geen caramel saus bij de churros 5/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 5/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Good as always, kudos 5/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 5/14/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saul is een sympathieke bezorger. De fooi is voor hem! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel, alleen kwam het geleverde niet overeen met wat besteld was (type burger en frites). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en meer dan genoeg! 5/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious! 5/6/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was hartstikke lekker 5/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This time service was very disappointing. My Cola was not delivered, the burguer came in the tin foil when I asked it separated, and came with tomatoes when I asked without it. 4/27/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is handig om bij de avocado burger te vermelden dat deze vega is. Nu blij verrast want we hadden hem extra besteld om er achter te komen 4/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere friet van zoete aardappel. Burger broodje was wat aan de harde kant, verder lekker gegeten en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en snel bezorgd 4/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
burger vlees taai 4/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We moesten langer wachten dan verwacht. 4/23/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de Burrito kip zat veel te veel rijst en mag wel pittiger. De Spareribs waren amazing! 4/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen succes deze keer. De burger zat tóch op het broodje (ondanks dat ik het anders besteld had) en dan ook nog met heel veel saus. Te zompig geheel. Het vlees zat vol pezen en zeempjes, wat resulteerde in niet door te slikken vleeshompen. Op de friet zat toch zout (ik had zonder zout gevraagd, en dan nog eens extra veel. Na een paar frietjes vond ik het wel genoeg. Vorige keren waren de burgers en frietjes heerlijk, vandaag helaas niet lekker gegeten. 4/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Satisfied! 4/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas, we hadden pech dit keer. Het eten was koud. Zowel de hanburgers als de patat. Ik had de optie ‘broodjes apart’ gekozen, maar ze zaten er gewoon op. De vorige keren waren de hamburgers ook beter belegd,.. of leek dat zo omdat warmer nu een keer lekkerder smaakt? Tot slot had de milkshake ook nog flink gelekt. Hopelijk de volgende keer beter! 4/16/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! 4/16/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 4/12/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 4/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 👍🏽 4/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fries portion was smaller than last time and the burgers were less impressive than last time. Cheeseburger should have more cheese :) 4/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb het vlees en de saus van de hamburger apart laten verpakken, maar ik heb de saus niet gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 4/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loved the burger and the fries, super delicious, delivery was fast and the packaging was great, everything was neat. Highly recommend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 3/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijkkk eten, top service! Vooral de sweet potato fries, de burgers en noem maar op. Min puntje de bestel pagina werkt niet altijd naar behoren. Maar je kunt altijd wel telefonisch bij ze bestellen 3/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
very very very good, hamburger was perfect ,thank you.my compliments on the chef. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Ijburg Eats 4 stars after 594 reviews
Ijburg Eats