Reviews


4 stars after 560 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten heel lekker en normale prijzen, bezorging duurde wel erg lang. 8/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Cola vergeten, half warm. Itritant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven dat er op de cheeseburger geen saus moest en dat was toch gedaan. 7/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte niet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was goed en vers zoals we gewend zijn maar wat is er met de veggie burger gebeurd? Een nieuw recept? Normaal gesproken is deze zeer smakelijk bereid, dit keer zat er weinig smaak aan. Zelfs met zout en peper viel er niet veel van te maken. Jammer! 7/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een pokebowl besteld, helaas miste hier de rijst bij, had ik wel besteld en stond ook op de bon. De laatste 3 keer dat ik eten heb besteld bij jullie, miste er telkens iets… 7/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super! 7/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The corn on the cob tasted very bad 6/30/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer snel, heel vriendelijk en weergaloos lekker. 6/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gezien echt super lekker, dit keer helaas iets mis gegaan met de frites denk ik. Deze waren nog lang niet klaar ;-) gaat me niet weerhouden hier te bestellen en kan gebeuren. 6/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This time the burgers arrive quite cold....... 6/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! BBQ spareribs was echt lekker, een echte aanrader. Hamburger was wel ok. Ze zijn frites vergeten, kan gebeuren. Ze hebben het meteen weer bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, snel bezorgd 6/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4 Guacomole besteld, 4 afgevinkt op bonnetje, 3 bezorgd. Vooral dat afvinken wekt dan ergernis op. Alsof er iets gecontroleerd is. 6/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waanzinnig lekker eten! De beste veggie burger ever! Echt een aanrader! 6/18/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dieetwensen verwerkt! Heel fijn 6/18/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer was de poke bowl minder lekker. Geen dressing over de quinoa waardoor het erg droog was/smaakte 6/16/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We love the menu update! Specially the thin fries 6/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, lekker en warm 6/8/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna twee uur gewacht! Het was niet heel warm. Verder wel lekker. Onhandig dat elk restaurant zijn eigen site heeft, ik wil combineren. Jullie doen toch vrijwel alles vanuit zelfde pand. 6/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde lang en ook niet alles super warm. 6/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De app is niet stabiel, soms ben ik onbekend, soms ben ik aankopen in mandje weer kwijt, niet alleen bij deze bestelling. Aandachtspunt denk ik zo !! 5/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgkosten op IJburg zelf voor bestelling boven 40 euro vind ik overdreven duur. Kwaliteit van het eten is niet consistent (nog even nav mijn vorige bestelling....in een kip burrito met pulled chicken hoort geen kipgehakt met champignons (!) van Koh te zitten). 5/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburger was erg droog en flauw van smaak. We hadden zoete aardappel patat besteld en kregen gewone patat. Daarnaast zat er geen caramel saus bij de churros 5/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 5/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Good as always, kudos 5/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 5/14/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saul is een sympathieke bezorger. De fooi is voor hem! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel, alleen kwam het geleverde niet overeen met wat besteld was (type burger en frites). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en meer dan genoeg! 5/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious! 5/6/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was hartstikke lekker 5/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This time service was very disappointing. My Cola was not delivered, the burguer came in the tin foil when I asked it separated, and came with tomatoes when I asked without it. 4/27/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is handig om bij de avocado burger te vermelden dat deze vega is. Nu blij verrast want we hadden hem extra besteld om er achter te komen 4/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere friet van zoete aardappel. Burger broodje was wat aan de harde kant, verder lekker gegeten en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en snel bezorgd 4/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
burger vlees taai 4/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Ijburg Eats 4 stars after 559 reviews
Ijburg Eats