Reviews


4 stars after 219 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn cheesecake was nog helemaal bevroren toen ik hem kreeg! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burger heel lekker (broodje mocht iets meer 'geroosterd', was een beetje zacht geworden! Patat (zoete aardappel en gewoon) ook heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekkere gerechten, top service en voor ieder wat wils! 2/20/2021
Ha Senta, fijn dat alles naar wens was, heel erg bedankt en tot de volgende keer ;)!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toptent! 2/19/2021
Kort maar krachtig, bedankt!!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer smullen. Goed gevulde bowl, knapperige prawn en heerlijke friet. 2/17/2021
Fijn om te horen, bedankt!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Beste Rena, we horen graag van je wat er volgens jou volgende keer beter kan, zou je een berichtje willen sturen naar 0202103623?
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de frietjes vergeten. Volgende bestelling is ons extra portie frites beloofd😌 2/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10 min te laat. Geen probleem natuurlijk. Maar toetje en excuusbriefje erbij. Topservice. 2/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd heerlijke burgers. Dit keer leek het niet vers, doorbakken diepvries burger. Jammer, niet de goede kwaliteit die we gewend zijn. Frietjes waren zoals altijd smullen! 2/6/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
tip: geen foto's van alle maaltijden en niet alle foto's even goed. Eten was super! 2/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de hamburgers en frietjes afgekoeld, de rest van de bestelling was perfect zoals altijd bij IJburgeats 2/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fried egg vergeten :( 1/29/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren de zowel de spareribs als de sweet potatoe fries (beide porties) lauw warm. Niet lekker 1/29/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
They forgot my cheesecake. Cant find a easy way to contact them. Burgers were ok, but not great, wet buns. Shakes are great! 1/27/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere burgers, maar helaas miste de (wel bestelde en betaalde) bacon op mijn cheese burger. Vorige keer miste ook al mijn drankje. 1/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere burgers, maar helaas miste de (wel bestelde en betaalde) bacon op mijn cheese burger. Vorige keer miste ook al mijn drankje. 1/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top was zoals gewoonlijk heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Onze bezorger had z'n dag niet, de frietjes waren koud maar ik heb alsnog erg lekkere burgers gegeten. 1/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
So far the best food in Ijburg. Other places were really disappointing 1/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2x besteld voor afhaal en 2x te laat. Maar voor de rest is het eten fantastisch. Niet normaal lekker. 1/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijkk eten! Super burgers en snelle levering, waardoor de burgers en frietjes lekker warm zijn. 1/15/2021
Bedankt!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs was heel lekker en de homemade fries knapperig. Coleslaw en corn on the cob maken het compleet. Heerlijk zo om de hoek. Alleen het inloggen werkt nog steeds niet. 1/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburgerbroodjes waren drijfnat aan de onderkant . Niet fijn 1/13/2021
Wat vervelend om te horen, we hebben je een bericht gestuurd en hopen dat je blij bent met onze oplossing!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frietjes kwamen koud aan 1/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden we veggie salade en die vonden wij voor een veggie salade redelijk pikant, en we hadden juist een milde salade verwacht, voor de rest was alles top! 1/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrr This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit eten. Levering precies in de aangegeven tijdslot 1/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke cheeseburger met kalfsbacon, ook hele goede friet bij Barstow, aanrader! 1/6/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superrrrr gegeten! 1/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen stickers bij zaten. 1/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The sweet potatoe fries were very thin and the burger could have been made with more love - normally quality is better, but food still was good. 1/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frietjes waren vrij zwart en vettig. Terwijl ze vroeger altijd knapperig en geel waren. Wellicht opnieuw opgebakken? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always lekker 12/24/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good food, recommend it! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
😢 my kid’s cheese burger has no cheese on it 12/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I've been ordering from Barstow for 2 year now but tonight my burgers buns were severely burnt :( I was hungry so didn't send it back, just ate the patty. Such a pittu cause usually yo 12/16/2020
Dear Charissa, We're sorry to hear about the burned burger buns. We would love to do a do over and give you a quality burger, can you send a text to +31202103623 ?
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 12/11/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Ijburg Eats 4 stars after 219 reviews
Ijburg Eats