Reviews


4 stars after 594 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip en hamburger waren goed. Frietjes waren een beetje verbrand. 9/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burrito met kip was een stuk kleiner dan normaal. 9/20/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was niet erg warm. 9/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect food for my birthday 9/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was ok, maar niet zoals beschreven. De Pollo Tinga Taco was gewone kip, geen pulled chicken en de avocado ontbrak. Bij de Truffled Sensation burger was de truffel wel heel subtiel (eigenlijk niet te proeven) en de bacon was veel te doorbakken en te hard. De frietjes waren lekker, hoewel wel wat slap 9/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eitje op de hamburger was heel slap, alles onder eigeel tijdens het eten dat was niet fijn. 9/11/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hadden 2 burgers met kaas besteld, zat de kaas er niet op. Erg jammer 9/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I really enjoy Barstow BUT this time the portions were smaller than usual, not the same taste and wrong sauce:( 9/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zojuist hebben wij bij Barstow eten besteld. Helaas was dit verre van de kwaliteit die wij van jullie gewend zijn. De zoete aardappelfriet was koud en hard, alsof het niet eens gefrituurd was. Ook de rode curry en rendang waren niet eens warm maar echt lauw. Echter was het de garnalen curry waar we zeer ontevreden over waren. Er lag een garnaal in waarbij leek alsof er al eerder op gekauwd was en een stuk ondefinieerbaar vlees(!) ik heb hiervan foto's bijgevoegd. Wij hebben al meerdere malen eten bij jullie besteld waar we wel zeer tevreden over waren. We hopen dat in de toekomst nog te doen, maar op het moment zijn we zeer teleurgesteld. Ik zie graag jullie reactie tegemoet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en lekkere burgers. 9/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lieve bezorger heel attent. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker , snel bezorgd en gemakkelijk besteld! 8/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas, geen quinoa maar rijst in de bowl. Stond wel op de bon! 8/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect zoals gebruikelijk 8/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd goede kwaliteit eten en op tijd bezorgt 8/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moest zelfs na inloggen nog renkever alles invullen, qua eten is het prima, lekkerste burgers en komen vers aan. Spareribs waren voor mij te vet, hou van meer doorgebroken maar de peterselie er op is echt no go! Verschrikkelijke smaak, maar mijn vrouw vond het wel ok, maar ik lust het niet. 8/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat plastic in de hamburger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food is normally very tasty but thisvyime the ribs with soya sauce were not to eat. SOOOO salty! What a pity! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, prima eten (taco's en frietjes) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great place, always tasty food and amazing service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten heel lekker en normale prijzen, bezorging duurde wel erg lang. 8/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Cola vergeten, half warm. Itritant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven dat er op de cheeseburger geen saus moest en dat was toch gedaan. 7/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte niet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was goed en vers zoals we gewend zijn maar wat is er met de veggie burger gebeurd? Een nieuw recept? Normaal gesproken is deze zeer smakelijk bereid, dit keer zat er weinig smaak aan. Zelfs met zout en peper viel er niet veel van te maken. Jammer! 7/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een pokebowl besteld, helaas miste hier de rijst bij, had ik wel besteld en stond ook op de bon. De laatste 3 keer dat ik eten heb besteld bij jullie, miste er telkens iets… 7/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super! 7/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The corn on the cob tasted very bad 6/30/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer snel, heel vriendelijk en weergaloos lekker. 6/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gezien echt super lekker, dit keer helaas iets mis gegaan met de frites denk ik. Deze waren nog lang niet klaar ;-) gaat me niet weerhouden hier te bestellen en kan gebeuren. 6/24/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This time the burgers arrive quite cold....... 6/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! BBQ spareribs was echt lekker, een echte aanrader. Hamburger was wel ok. Ze zijn frites vergeten, kan gebeuren. Ze hebben het meteen weer bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, snel bezorgd 6/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4 Guacomole besteld, 4 afgevinkt op bonnetje, 3 bezorgd. Vooral dat afvinken wekt dan ergernis op. Alsof er iets gecontroleerd is. 6/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waanzinnig lekker eten! De beste veggie burger ever! Echt een aanrader! 6/18/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dieetwensen verwerkt! Heel fijn 6/18/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Ijburg Eats 4 stars after 594 reviews
Ijburg Eats